Tankönyv

A TANKÖNYVRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

tankonyv 2017A tankönyvek megrendelése és átvétele a tavalyihoz hasonlóan a 2017/2018-as tanévben is az iskolában történik. A könyveket a gyerekek veszik át a tanév első napjaiban tanári irányítással. Az első osztályosok tankönyvcsomagját a szülők kapják meg majd az első szülői értekezleten.


INGYENES TANKÖNYVRE JOGOSULTAK KÖRE (az új szabályozás szerint):

1.) A 2017/2018-as tanévben térítésmentes tankönyvekre jogosult minden tanuló elsőtől kilencedik évfolyamig.
A teljes ingyenességet minden tanuló számára többnyire könyvtári tartós tankönyvekkel tudjuk biztosítani. Kérjük, hogy ezekre a könyvtári példányokra vigyázzanak, hogy a következő évfolyam tanulóinak is jó állapotú könyveket oszthassunk majd ki.
2.) Ingyenesen kapják a tanulók a nemzetiségi nevelés-oktatásban használt tankönyveket, munkafüzeteket.
A nemzetiségi oktatásban használt tankönyveket könyvtári kölcsönzéssel biztosítja az iskola. Kérjük, hogy ezekre a könyvekre fokozottan vigyázzanak a tanulók, mert a jelenlegi szabályozás szerint 4 év használat után vehetünk új példányokat.


Ha könyvtári tartós tankönyv helyett saját példányt szeretnének, azt a szülőknek egyénileg kell megvenniük (a tavalyihoz hasonlóan) könyvesboltban (http://kello.hu/rolunk/kodex-konyvaruhaz) vagy a Könyvtárellátó Kft. Publikus webáruházában (http://webshop.kello.hu/).
Az alábbi tankönyvlistákon jelezzük, melyek lesznek a könyvtárból kapott tartós tankönyvek.

ALSÓS TANKÖNYVLISTÁK (kattintson az osztály nevére)

1.a 1.b 1.c
2.a 2.c  
3.a 3.c  
4.a> 4.c  

FELSŐS TANKÖNYVLISTÁK (kattintson az osztály nevére)

5.a 5.b 5.c
6.a 6.c  
7.a 7.c  
8.a 8.c  

Tankönyvekkel kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak Vadon Ildikó tankönyvfelelőshöz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

2017.07.26.