Étkezés

Tisztelt Szülők!

A megrendelt étkezés a https://hegyvidek.e-menza.hu oldalon belépve mondható le, a tárgynapot megelőző munkanapon reggel 9 óráig.

 

Kolmont Krisztián
műszaki koordinátor

 

NYILATKOZAT

NORMATÍV ÉTKEZÉSI KEDVEZMÉNY IGÉNYLÉSÉHEZ

Tisztelt Szülők!

Az alábbi hivatkozásra kattintva letölthetik a "Normatív kedvezmény nyilatkozatot", amely az étkezési kedvezmények igényléséhez szükséges.

Letöltés

Kocsis Karina

Intézményfelelős

Tájékoztató az iskola menzakártya rendszerről

Tisztelt Szülők!

Az iskola étkezést az óvodai gyakorlatnak megfelelően online menzakártya rendszer segítségével igényelhetik gyermekük részére.

 

A rendszer elérési címe: https://hegyvidek.e-menza.hu

 

Fontos változás, hogy a szülői értekezleten átvett új regisztrációs kóddal kell majd a rendelést megtenniük. (Az óvodában alkalmazott kódot már a szeptemberi étkezésrendelésnél nem használhatják.)

A menzakártya felületen történik az étkezés megrendelése, lemondása, pénzügyi bonyolítása és nyilvántartása.

A rendszer kezeli és tárolja az esetleges étkezési kedvezményeket, azok érvényességi idejét, illetve ételintoleranciával kapcsolatos információkat. (önkormányzati szociális kedvezmény, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmények, nagycsaládos kedvezmények, tartós betegség okán járó kedvezmények)

Ezen – kedvezményre jogosító- nyilatkozatokat Önök a beiratkozáskor már kitöltötték. Így gyermekük első iskolai évében mi lejelentjük az érintett tanulókat, viszont minden további tanévben a szülőnek kell a GESZ felé igazolni a további kedvezményi jogosultságot, illetve bejelenteni a jogosultság megszűnését!

Ha egy gyermeknek fizetési elmaradása van (az egyenlege negatív értékű), új időszakra vonatkozó rendelést nem engedélyez a rendszer az előző számla kiegyenlítéséig.

A gyerekek egyéni menzakártyát nem kapnak, 1-3. osztályig csoportos kártyával történik étkezésük adminisztrálása, nyomon követése.

Augusztustól nyitjuk meg a rendelési felületet, ezért kérjük, kísérjék figyelemmel a menzakártya rendszert.

Tisztelt Szülők és Tanulók!

A Menzakártya rendszer üzemeltetőjétől azt az információt kaptuk, hogy a nagyböjti időszakban a pénteki étkezési napokra választható egy 3. húsmentes menü is. Akik élni szeretnének a lehetőséggel, a Menza rendszeren keresztül választhatják ki ezt a "C" menüt. Ez a menü kizárólag a nagyböjt alatt lesz majd elérhető.

Nagyböjt

 

Üdvözlettel:

Iskolavezetés

 

Tisztelt Szülők és Tanulók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az intézmény iskolagyümölcs beszállítója a 2015/2016-os tanévben a Vega-Ház Kft.

Iskolagyümölcs 2015/16

Üdvözlettel:

Iskolavezetés