Étkezés

Tájékoztató az iskola menzakártya rendszerről

Tisztelt Szülők!

Az iskola étkezést az óvodai gyakorlatnak megfelelően online menzakártya rendszer segítségével igényelhetik gyermekük részére.

Az alábbi képre kattintva, a rendszer működésével kapcsolatos információkat olvashatják el.

Menzakártya rendszer

 

A rendszer elérési címe: https://hegyvidek.e-menza.hu

 

Fontos változás, hogy a szülői értekezleten átvett új regisztrációs kóddal kell majd a rendelést megtenniük. (Az óvodában alkalmazott kódot már a szeptemberi étkezésrendelésnél nem használhatják.)

A menzakártya felületen történik az étkezés megrendelése, lemondása, pénzügyi bonyolítása és nyilvántartása.

A rendszer kezeli és tárolja az esetleges étkezési kedvezményeket, azok érvényességi idejét, illetve ételintoleranciával kapcsolatos információkat. (önkormányzati szociális kedvezmény, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmények, nagycsaládos kedvezmények, tartós betegség okán járó kedvezmények)

Ezen – kedvezményre jogosító- nyilatkozatokat Önök a beiratkozáskor már kitöltötték. Így gyermekük első iskolai évében mi lejelentjük az érintett tanulókat, viszont minden további tanévben a szülőnek kell a GESZ felé igazolni a további kedvezményi jogosultságot, illetve bejelenteni a jogosultság megszűnését!

Ha egy gyermeknek fizetési elmaradása van (az egyenlege negatív értékű), új időszakra vonatkozó rendelést nem engedélyez a rendszer az előző számla kiegyenlítéséig.

A gyerekek egyéni menzakártyát nem kapnak, 1-3. osztályig csoportos kártyával történik étkezésük adminisztrálása, nyomon követése.

Augusztustól nyitjuk meg a rendelési felületet, ezért kérjük, kísérjék figyelemmel a menzakártya rendszert.

Tisztelt Szülők!

A megrendelt étkezés a https://hegyvidek.e-menza.hu oldalon belépve mondható le, a tárgynapot megelőző munkanapon reggel 9 óráig.

 

Kolmont Krisztián
műszaki koordinátor

 

NYILATKOZAT

NORMATÍV ÉTKEZÉSI KEDVEZMÉNY IGÉNYLÉSÉHEZ

Tisztelt Szülők!

Az alábbi hivatkozásra kattintva letölthetik a "Normatív kedvezmény nyilatkozatot", amely az étkezési kedvezmények igényléséhez szükséges.

Letöltés

Kocsis Karina

Intézményfelelős

Tisztelt Szülők és Tanulók!

A Menzakártya rendszer üzemeltetőjétől azt az információt kaptuk, hogy a nagyböjti időszakban a pénteki étkezési napokra választható egy 3. húsmentes menü is. Akik élni szeretnének a lehetőséggel, a Menza rendszeren keresztül választhatják ki ezt a "C" menüt. Ez a menü kizárólag a nagyböjt alatt lesz majd elérhető.

Nagyböjt

 

Üdvözlettel:

Iskolavezetés

 

Tisztelt Szülők és Tanulók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az intézmény iskolagyümölcs beszállítója a 2015/2016-os tanévben a Vega-Ház Kft.

Iskolagyümölcs 2015/16

Üdvözlettel:

Iskolavezetés